Restaurant

DESPRE

Restaurantul nostru vă pune la dispoziţie un decor elegant şi rafinat, pe un fundal panoramic. Bucuraţi-vă de cele mai gustoase meniuri pe terasă în aer liber, sau în cadrul restaurantului, într-un peisaj de poveste.

Personalul nostru competent vă aşteaptă să vă delectaţi cu o masă savuroasă, servită într-un spaţiu amplu şi un ambient cald, doar la restaurantul KingsLand Country Club.

Contactează-ne la numărul de telefon: 0040 728 290 715

Vă invităm să vă bucuraţi de o experienţă culinară unică la restaurantul KingsLand Country Club! Veţi gusta cele mai inedite preparate din raci, fructe de mare, specialităţi de vită şi raţă, dar şi paste delicioase, totul preparat din cele mai proaspete ingrediente.

Gustul, culoarea și aroma acestor preparate sunt perfect completate de maniera îmbietoare și elegantă în care sunt așezate pe farfurie. Calitatea preparatelor este desăvârșită de modalitatea profesionistă de servire și de promptitudinea personalului nostru calificat și politicos. Așadar, fiți invitații noștri la micul dejun, prânz sau cină. Veți avea parte de o masă memorabilă!