Ciclism

DESPRE

În mare măsură, ciclismul este privit ca o alternativă sănătoasă şi ecologică faţă de mijloacele de transport motorizate, datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă.

Ciclismul şi bicicleta au cunoscut evoluţii spectaculoase de­-a lungul anilor, progresând de la un design simplu, denumit iniţial “maşina de alergat”, la un adevărat concept tehnologic, îmbunătăţit în mod constant.

La Kingsland Country Club veţi descoperi latura distractivă a acestui sport îndrăgit. Vă invităm să pedalaţi pe trasee panoramice, în liniştea naturii. Pistele noastre sunt accesibile atât pentru începători, cât şi pentru cei mai experimentaţi. Cele mai impresionante demonstraţii şi evenimente de ciclism au loc doar la Kingsland. Vă aşteptăm cu drag să vă bucuraţi de o ieşire din cotidian ­la cele mai avantajoase preţuri!

Evenimente

În data de 17 Aprilie 2016 am fost gazda unei competiţii de ciclism, susţinută de cei de la Asociaţia Sportivă ProBikers. Start-Finish-ul s-a desfășurat în Complexul de agrement KingsLand Country Club.
Concurenții au putut să își pună la încercare abilitățile sportive, pe traseul cu două piste de lungime și dificultate diferite, situate între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului.Conform celor de la ProBikers, pentru concurenții mai pregătiți, a existat și un traseu între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului de 70 km, iar pentru cicliștii recreaționali unul de 35 de km.
Obiectivul acestor evenimente este de a promova şi încuraja activităţile sportive, în cazul de faţă ciclismul, dar şi dragostea faţă de natură şi cunoaşterea frumuseţii peisajului local.

S-a lăsat cu premii şi multă, multă voie bună!