Pescuit

DESPRE

O adevărată formă de artă, pescuitul presupune mișcare în aer liber, contact cu natura, multă răbdare și cunoștințe practice. Întâlnirea cu alți pescari, comunicarea, poveștile pescărești, toate îți încarcă sufletul.

Fie că vrei să oferi o astfel de experiență cuiva drag, fie că vrei să-ți faci singur un asemenea cadou, decizia este una cât se poate de înțeleaptă!

Pescuitul sportiv este unul dintre cele mai iubite şi populare sporturi din lume. Deşi lipsit de activitate fizică intensă, pescuitul este o adevărată formă de artă, ce necesită răbdare şi cunoştinţe practice.

Istoria sa datează de la începuturile civilizaţiei, când era utilizat ca o metodă de a găsi hrană. În timp, a cunoscut o evoluţie deosebită şi este privit acum ca mai mult decât un sport, ci o metodă de distracţie şi un mod eficient de relaxare.

La KingsLand Country Club vă puteţi bucura de un lac special amenajat, dotat cu pontoane şi vetre de grill. Lacul de pescuit este dotat cu diverse specii piscicole dar şi raci (o adevărată delicatesă culinară!), astfel că veţi avea fir întins cât e ziua de lungă. Pe timpul iernii, lacul se transformă într­un veritabil patinoar în aer liber.

Bucuraţi­-vă de relaxare pe malul apei şi savuraţi o masă pregătită în aer liber, într­-unul din foişoarele noastre.

Pentru cei dornici de a se desfăta cât mai mult într­-un cadru panoramic, oferim în chirie căsuţe de lemn, dotate cu câte 2 paturi.

O adevărată formă de artă, pescuitul presupune mișcare în aer liber, contact cu natura, multă răbdare și cunoștințe practice.

Întâlnirea cu alți pescari, comunicarea, poveștile pescărești, toate îți încarcă sufletul.

Fie că vrei să oferi o astfel de experiență cuiva drag, fie că vrei să-ți faci singur un asemenea cadou, decizia este una cât se poate de înțeleaptă!

Pentru pescarii care doresc să petreacă mai multe ore pe malul lacului, avem amenajate filigorii speciale pentru picnicuri cu grătare, unde vă puteți relaxa alături de familie și prieteni.

La KingsLand Country Club pescuitul este de tip catch and release (prinde și eliberează).

TARIF PESCUIT
  • Catch and release
  • 30 RON / zi
Facilități
  • Închiriere căsuțe
  • 70 RON / noapte
  • Filigorie + grătar
  • 70 RON / 6 pers