Despre noi

A sosit momentul să încetați să mai căutați un loc special în care să vă retrageți și să vă reîncărcați bateriile, pentru că există deja și își așteaptă oaspeții. Încă de la intrare, veți descoperi un loc rafinat, în inima unei zone înverzite, cu aer curat, departe de aglomerația zgomotoasă a orașului.

Ne aflăm în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza noastră de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.
Este locația perfectă pentru organizare de team building, festivaluri și alte evenimente. Oferim prestații de înaltă calitate în domeniul agrementului, sportului și a gastronomiei.Pe timpul verii vă așteptăm să vă relaxați pe terasa restaurantului nostru, unde veți descoperi o oază de liniște și o atmosferă de vacanță.

În funcție de preferințele clienților noștri, ei pot deveni membri ai cluburilor sportive, cum ar fi echitație, aviație sau golf.

Scopul complexului nostru este de a fi cea mai bună opțiune pentru toți cei care își doresc să evadeze din stresul cotidian și să se refugieze într-un decor în care divertismentul, relaxarea și oportunitățile de networking social se îmbină perfect!