Despre noi

A sosit momentul să încetați să mai căutați un loc special în care să vă retrageți și să vă reîncărcați bateriile, pentru că există deja și își așteaptă oaspeții. Încă de la intrare, veți descoperi un loc rafinat, în inima unei zone înverzite, cu aer curat, departe de aglomerația zgomotoasă a orașului.

Ne aflăm în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza noastră de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.

Este locația perfectă pentru organizare de team building, festivaluri și alte evenimente. Oferim prestații de înaltă calitate în domeniul agrementului, sportului și a gastronomiei.Pe timpul verii vă așteptăm să vă relaxați pe terasa restaurantului nostru, unde veți descoperi o oază de liniște și o atmosferă de vacanță.

În funcție de preferințele clienților noștri, ei pot deveni membri ai cluburilor sportive, cum ar fi echitație, aviație sau golf.

Vă oferim următoarele activități: tras cu arcul, inițiere în parașutism, parașutism, inițiere în planorism sub îndrumarea unor campioni medaliați ai taberei, loc de joacă pentru copii, plimbări pe ponei, plimbări cu hidrobicicleta, pescuit sportiv si înot.

Toate aceste activități sunt o bună modalitate de a vă distra împreună cu familia sau cu prietenii și au un rol benefic în menținerea sănătății fizice și psihice.

Din complexul nostru fac parte: o bază ecvestrică cu cai de rasă friziană, un teren polo pe nisip, un teren de golf cu 9 cupe, o scenă în aer liber, un loc de camping, 6 cabine a câte 2 persoane, un cort pentru evenimente de 400 persoane și o parcare de 3000 m2.

Scopul complexului nostru este de a fi cea mai bună opțiune pentru toți cei care își doresc să evadeze din stresul cotidian și să se refugieze într-un decor în care divertismentul, relaxarea și oportunitățile de networking social se îmbină perfect!