Nuntă

DESPRE


În lumea creștină cununia este împlinirea poruncii Domnului,unde iubiții pleacă din casa părintească și devin o familie.

Serbarea evenimentului este nunta, unde părinții, frații, rudele și prietenii se bucură împreună! Noi vă invităm să aveți parte de această bucurie la KingsLand, într-un mediu fără pereche.

Pentru mai multe informații, contactează-ne la numărul de telefon:
0040 728 290 715

Kings Land vă așteaptă pentru o nuntă de vis!


Vă așteptăm cu un restaurant unic, primitor și ospitalier.

În acest mediu feeric puteți beneficia de înregistrări video, de un album foto inedit, cu verdele terenului de golf, negrul și eleganța calului Frizian care creează un contrast perfect cu albul rochiei de mireasă, plimbări romantice pe lacul înconjurat de sălcii.

La KingsLand puteți veni cu avionul, salutând pe cei ce vă așteaptă aruncând mii de petale de trandafiri!

NUNTA PE LAC

Creează-ţi cele mai frumoase amintiri cu cea mai romantică nuntă - nunta pe lac!

KingsLand Country Club te aşteaptă cu o locaţie de vis pentru a petrece cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Imaginează-ţi o nuntă perfectă pe malul unui lac impecabil, înconjurat de copaci falnici, flori naturale şi un cort imaculat, unde te aşteaptă cele mai delicioase bunătăţi culinare - totul garantat să îţi ofere o seară de neuitat.

Dacă doriți să aveți parte de o nuntă în stil American în aer liber, vă așteptăm cu Cortul pentru evenimente, construit pe insula din mijlocul lacului.