Tras cu arcul

DESPRE

Trasul cu arcul îşi are rădăcinile în istoria antică, fiind iniţial o metodă de luptă şi vânătoare. Arcaşii din acele vremuri dovedeau abilităţi fizice remarcabile. În zilele noastre, este considerat un sport de elită care îmbină şi dezvoltă capacităţile de concentrare şi îndemînare.

În cadrul complexului nostru veţi surprinde frumuseţea acestui sport străvechi şi veţi avea ocazia de a vă bucura de numeroase evenimente şi demonstraţii spectaculoase.

Descoperiţi aventura unui sport unic!

Ne­-am bucurat de curând în complexul nostru de mai multe evenimente susţinând trasul cu arcul. Printre participanţi s-au numărat cei de la Faist Mekatronic, care au avut parte de o experienţă minunată învăţând să tragă cu arcul. Chiar şi cei mai mici s-au bucurat să descopere plăcerile şi trucurile acestui sport unic.

Cei de la Nomad Archery Shop & Range au organizat la KingsLand Country Club cea de­-a doua ediţie a Cupei Nomad ­ Ordas, un eveniment demn de competiţiile străvechi de tir cu arcul. Participanţii s­-au costumat, au tras la ţintă, ­au fost premiaţi şi la final s­-au cinstit cu o masă delicioasă.